17.6 C
Knokke-Heist

ART Tour 2023: Ervaar het Beste van Knokke-Heist op een Unieke Manier

De vierde editie van de ART Tour in Knokke-Heist gaat van start op 15 juni 2023, met als doel bezoekers de kans te geven om de gemeente op een unieke en duurzame manier te ontdekken. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag brengt een enthousiaste gids je door de stad met de elektrische citymobiel, een ervaring die zowel voor individuen als voor groepen ideaal is​​.

De tour voert je langs diverse hoogtepunten, waaronder topklasse restaurants, bekende modelabels en kunstgalerijen, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, schoonheid en volop genieten. Je wordt tijdens de tour verwend met zowel artistieke als culinaire hoogstandjes. Ontdek tijdens de rit ongeziene kunst en natuur en laat je vervoeren door de rijke geschiedenis van Knokke-Heist​1​.

De route start om 11 uur bij de Dienst Toerisme op het Lichttorenplein en duurt ongeveer drie uur, waarbij het eindpunt zich bij Hotel Britannia bevindt, op slechts tien minuten wandelen van Toerisme Knokke​.

Tickets voor de ART Tour zijn verkrijgbaar tegen een voordelig tarief van € 54 per persoon tot 31 mei. Vanaf 1 juni stijgt de prijs naar € 69 per persoon. Het is belangrijk op te merken dat de ART Tour niet zal doorgaan van 3 tot 5 augustus, maar er zijn extra tours gepland op 22 & 23, en 29 & 30 september​​.

Voor bedrijven of groepen vrienden die op zoek zijn naar een unieke activiteit, is de ART Tour ook te boeken voor individuele groepen. Een gepersonaliseerde ART Tour is tevens mogelijk, voor meer informatie kun je contact opnemen via mice@knokke-heist.be​.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen