Home Cultuur ArtistMeeting: Het Verwachte Hoogtepunt voor Kunstliefhebbers

ArtistMeeting: Het Verwachte Hoogtepunt voor Kunstliefhebbers

0
140
sevan bicaksi

Springplank voor talent
Het evenement heeft zich snel ontpopt als een belangrijke springplank voor opkomend talent. Vele kunstenaars die vorig jaar deelnamen aan ArtistMeeting zijn nu te zien in vooraanstaande privécollecties en kunstgaleries. Het bewijst dat ArtistMeeting een essentiële rol speelt in de carrières van beginnende kunstenaars door hen te verbinden met galeriehouders en kunstverzamelaars.

Ontdekkingen voor elke smaak
Met een aanbod dat varieert van schilderkunst en beeldhouwkunst tot fotografie, belooft ArtistMeeting voor iedere kunstliefhebber wat wils. Een bijzonder moment wordt de presentatie van het klimaatgerichte project van de Nederlandse kunstenaar Rob Chevallier, voorgesteld door VRT-weeranker Bram Verbruggen. Een opvallende verschijning is ook de kunstenaar Bicakci uit Istanbul, die zijn taferelen omzet in juwelen, een primeur voor Knokke. De diversiteit in het aanbod zorgt ervoor dat er voor elke budget een kunstwerk te vinden is.

Sluitstuk van de culturele zomer
ArtistMeeting is meer dan een kunstbeurs; het is een viering van de kunstenaar zelf en vormt het sluitstuk van de culturele zomer in Knokke. De week voor ArtistMeeting wordt het podium alvast warmgemaakt met de Knokke Art Fair en de expo Highlights, waardoor het Grand Casino Knokke zich positioneert als een niet te missen hotspot voor kunstliefhebbers.

NO COMMENTS