HomeKnokke-HeistAsfalteringswerkzaamheden in Elizabetlaan, Natiënlaan en kruispunt Dudzelestraat/Oostkerkestraat

Asfalteringswerkzaamheden in Elizabetlaan, Natiënlaan en kruispunt Dudzelestraat/Oostkerkestraat

In de week van maandag 14 juni 2021 werkt het Agentschap Wegen en Verkeer op verschillende locaties in Knokke-Heist. Op de Elizabetlaan (N34), de Natiënlaan (N49) en het kruispunt van de Dudzelestraat met de Oostkerkestraat (N376) legt een aannemer een nieuwe asfaltlaag aan. 

14-18 juni: kruispunt Dudzelestraat (N376) met Oostkerkestraat (N374)  
De werfzone loopt van Dudzelestraat 26 tot net voor het kruispunt met de Valeriaanstraat. De werken houden voornamelijk in dat de oude asfaltverharding wordt afgeschraapt, waarna er een nieuwe asfaltverharding geplaatst wordt. Om deze werken te kunnen uitvoeren wordt er gewerkt in 2 fases. Er wordt 1 fase per rijrichting uitgevoerd waarbij het verkeer richting Brugge in beide fases wordt omgeleid via de A11.  

Tijdens de fase dat het verkeer rijdt op de kant richting Brugge zal de doodlopende straat Rietveld bereikbaar zijn via Sluisstraat-Hoekestraat. Het is niet mogelijk om de Dudzelestraat tussen de Dorpsstraat en de Oostkerkestraat te dwarsen.  De Dorpsstraat is ter hoogte van de Dudzelestraat afgesloten voor het doorgaand verkeer.  Vanuit de Oostkerkestraat kan er wel rechts ingedraaid worden in de richting van de balkonrotonde richting Nederland. Opdeze webpagina vind je alle informatie over deze werken.  

14-18 juni: Elizabetlaan (N34)  
Van maandag 14 juni tot vrijdag 18 juni is de Elizabetlaan aan de beurt, tussen het Abraham Hansplein en de rotonde aan de Meerlaan. Deze werken waren gepland in mei, maar konden toen niet doorgaan door het slechte weer. Tijdens de asfaltering wordt de zone helemaal afgesloten, het verkeer moet in beide richtingen een omleiding volgen via de Krommedijk, Knokkestraat en Koningslaan (N49).  
Opdeze webpagina vind je alle informatie over deze werken.  
 
17-18 juni: Natiënlaan (N49) 
Aan het eind van de week krijgen ook twee zones op de Natiënlaan richting A11 een nieuwe asfaltlaag. Het gaat om het stuk tussen de Nieuwstraat en de Isabellavaart, en verderop richting A11 tussen de Dorpsstraat en de Sluisstraat (N376a). De werken starten donderdagochtend 17 juni en duren tot vrijdagavond. Er wordt de hele nacht doorgewerkt. Er wordt telkens één rijstrook ingenomen, het autoverkeer kan altijd over de andere rijstrook doorrijden. 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers