zondag, april 14, 2024
HomeHaven / ZeebruggeAuto Volledig Uitgebrand in de Wandelaarstraat, Zeebrugge

Auto Volledig Uitgebrand in de Wandelaarstraat, Zeebrugge

In de Wandelaarstraat in Zeebrugge heeft zich afgelopen nacht een dramatisch incident voorgedaan waarbij een auto volledig uitbrandde. Rond 4 uur in de ochtend werd de brand opgemerkt door voorbijgangers die onmiddellijk de hulpdiensten alarmeerden.

Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig al volledig in brand. Ondanks de vlotte respons van de brandweerlieden uit de Zone1 kon niet worden voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Gelukkig wisten zij te voorkomen dat het vuur oversloeg naar nabijgelegen voertuigen of structuren, waardoor verdere schade beperkt bleef.

De oorzaak van de brand is op dit moment nog onbekend. De Lokale politie van Brugge heeft een onderzoek ingesteld om de exacte oorzaak van deze brand te achterhalen. Er zijn nog geen meldingen gemaakt van gewonden of betrokken personen.

Dit incident zorgt voor onrust onder de bewoners van de Wandelaarstraat, waar de veiligheid van hun voertuigen en eigendommen in het geding komt. Zeker met wat ze zien vanuit Antwerpen. De politie heeft aangegeven de zaak serieus te nemen en spoedig met meer informatie te komen.

Dit is een ontwikkelend verhaal en meer details zullen volgen naarmate het onderzoek vordert. Voorlopig blijven de vragen rond de oorzaak en mogelijke betrokkenen onbeantwoord. De gemeenschap wacht in spanning af op de resultaten van het politieonderzoek.