vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Knokke-Heist
your alt tag'

AZ Zeno pakt uit met nieuwe website

Vanaf nu kan je via www.azzeno.be de compleet vernieuwde website van ons ziekenhuis raadplegen. Je vindt er alle info over artsen, opnames, afspraken, specialismen … en dat zowel van onze campus Knokke-Heist, campus Blankenberge en campus Maldegem.

De voorbije maanden timmerden we achter de schermen hard aan een nieuwe website voor ons ziekenhuis. Geen renovatie, maar een volledige ‘nieuwbouw’ die alle info vlot, toegankelijk en vindbaar maakt voor onze patiënten en bezoekers. De slimme zoekfunctie staat centraal in de website, en leidt je snel naar de informatie waar jij op zoek naar bent. Bovendien kan je makkelijk en snel online een afspraak inplannen.

AZ Zeno in beeld

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden en zo nam onze huisfotograaf de voorbije weken honderden nieuwe foto’s. Op die manier krijg je een goed beeld van de ruimtes & afdelingen op onze campussen en leer je onze dokters en medewerkers al kennen voor je langs komt. Daarnaast voegen we in de toekomst ook videorondleidingen toe voor alle diensten, zoals nu al het geval is voor o.a. het Moeder-Kindcentrum en het Geriatrisch centrum.

Bereken de prijs van een ingreep of opname

Via de nieuwe prijssimulator kan je op de website ook gemakkelijk de kostprijs berekenen van de vaakst voorkomende ingrepen en opnames. Elke prijsberekening omvat een gedetailleerd overzicht van de prijs, met een opsplitsing van o.a. de verblijfskosten, erelonen, geneesmiddelen … De prijssimulator geeft je een realistisch beeld van wat een opname kost, afhankelijk van je verzekeringsstatus en kamerkeuze. Goed om weten: de prijsberekening houdt enkel rekening met de tussenkomst van de gewone ziekteverzekering (het ziekenfonds), niet met een eventuele terugbetaling door jouw persoonlijke hospitalisatieverzekering.

Website blijft “groeien”

De komende maanden blijven we de website aanvullen met extra info en meer details over onze specialismen en afdelingen. Ontbreekt er volgens jou bepaalde info, of heb je een onderwerp waar je graag meer over te weten wil komen? Stuur een mailtje naar communicatie@azzeno.be en we gaan er graag mee aan de slag

www.azzeno.be

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen