17.9 C
Knokke-Heist

Azimi Broers Verwerven Winkelcentrum De Poort van Sluis: Ambitieuze Plannen voor Lokale Economie

De bekende broers Salar en Sasan Azimi breiden hun zakenimperium uit met de recente aankoop van winkelcentrum De Poort van Sluis voor 6 miljoen euro. Plannen voor revitalisering en lokale investeringen beloven een impuls te geven aan de economie van de regio.

De broers Salar en Sasan Azimi, afkomstig uit Aardenburg, hebben aangekondigd op Facebook dat zij het winkelcentrum De Poort van Sluis hebben gekocht voor 6 miljoen euro. Deze aankoop markeert een uitbreiding van hun groeiende ‘imperium’, dat reeds bestaat uit meerdere hotels en panden. Het winkelcentrum, ooit met winkels op de begane grond en een verdieping, is door de jaren heen getroffen door leegstand. Enkele jaren geleden werd de eerste verdieping daarom verbouwd tot tien appartementen. Op dit moment staat er nog één winkelpand leeg en zijn er twee appartementen beschikbaar voor verhuur.

Salar Azimi beschouwt de aankoop van het winkelcentrum als een logische stap in hun zakelijke ondernemingen. “We hebben meerdere hotels en panden in ons bezit. Dit is een mooie aanwinst,” aldus Salar. De Azimi broers zijn geen onbekenden in de media, regelmatig in het nieuws vanwege hun extravagante levensstijl en dure auto’s. Twee jaar geleden werden ze opgepakt op verdenking van witwassen, fraude en valsheid in geschrifte na een politie-inval in hun hotel Elderschans.

Ondanks de rechtszaak die nog steeds boven hun hoofd hangt, lijkt Salar Azimi zich geen zorgen te maken. “Ze hebben jarenlang onderzoek gedaan en enkele pietluttige zaken gevonden. Ik ben inmiddels 40 jaar en heb nog altijd een blanco strafblad. Het is dat u erover begint, ik was die rechtszaak vergeten,” zegt hij.

Met hun nieuwe investering in winkelcentrum De Poort van Sluis willen de broers bijdragen aan de economische ontwikkeling van de regio. Ze hopen leegstand te verminderen en meer leven in het winkelcentrum te brengen, waardoor de lokale economie een boost krijgt. Hoewel de exacte plannen voor de renovatie en investering nog niet bekend zijn, beloven de Azimi’s dat het winkelcentrum een nieuw tijdperk zal ingaan.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen