18.2 C
Knokke-Heist

Baanbrekende tentoonstelling ‘Between the (red) lines’

Vanaf 21 april kunt u de baanbrekende tentoonstelling ‘Between the (red) lines’ bezoeken in de eerste pop-up galerie van yesbutno te Knokke-Heist. De expositie brengt zowel lokaal talent als internationale kunstenaars samen en bestrijkt diverse kunststromingen en periodes.

De vernissage ‘Between the (red) lines’ opent op 21 april 2023 haar deuren in de eerste pop-up galerieruimte van yesbutno, gevestigd aan de Zeedijk 689 in Knokke-Heist. De tentoonstelling belooft een visueel en intellectueel spektakel te worden, waarbij bezoekers worden uitgenodigd om te genieten van de prachtige schilderijen en tegelijkertijd worden uitgedaagd om dieper te kijken dan de oppervlakte.

De expositie presenteert schilderijen van zowel opkomend lokaal talent als gevestigde internationale namen en omvat werken uit verschillende kunststromingen en tijdsperioden. Elk kunstwerk nodigt uit tot verkenning van wat zich tussen de regels bevindt, waarbij bezoekers worden gestimuleerd om verborgen boodschappen te ontdekken. De schilderijen zijn niet alleen visueel verbluffend, maar dagen de kijker ook uit om zich te engageren met het kunstwerk en zich onder te dompelen in de complexiteit van menselijke emoties en ervaringen.

‘Between the (red) lines’ is meer dan een contemplatieve, introspectieve ervaring. De vernissage zal tevens dienen als een gezellige, sociale bijeenkomst waar kunstliefhebbers en geïnteresseerden met elkaar in gesprek kunnen gaan over de kunstwerken en de onderliggende thema’s. Het evenement biedt een unieke kans om de lokale en internationale kunstscène te verkennen en inspirerende discussies te voeren over kunst en meer.

Ontdek de verrassende geheimen die tussen de rode lijnen van de kunstwerken schuilen. Maar wees gewaarschuwd, zodra u begint te kijken, zult u niet meer kunnen stoppen. Wat zal er gebeuren als deze kunstwerken de kunstwereld voorgoed veranderen? Mis deze kans niet om getuige te zijn van een revolutie in de kunstgeschiedenis.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen