16.9 C
Knokke-Heist

Barman besteelt jonge vrouw na nachtelijk avontuur en krijg 6 maand cel

Een jonge barman uit Knokke-Heist is veroordeeld tot een celstraf van zes maanden wegens diefstal van een jonge vrouw die hij eerder op de avond in zijn café had ontmoet. Het drama begon met een ogenschijnlijk onschuldige flirt, maar eindigde in verraad en diefstal.

De gebeurtenissen speelden zich af in februari vorig jaar, toen een jonge vrouw een café in onze gemeente binnenliep en de barman ontmoette. De twee raakten aan de praat en besloten samen naar huis te gaan. Helaas werd het meisje de volgende ochtend ziek en moest ze naar het ziekenhuis worden gebracht. De barman, die zich tot dan toe als een zorgzame en vriendelijke jongeman had gepresenteerd, bracht haar zelfs naar het ziekenhuis.

Terwijl het slachtoffer in het ziekenhuis lag, bood de barman aan om enkele spullen bij haar thuis op te halen. Om de parkeerkosten bij het ziekenhuis te betalen, vroeg hij echter om haar bankkaart en pincode. Met deze gegevens achterhaalde hij haar rekeningnummer en misbruikte dit om geld van haar rekening te halen en zelfs in een ander café te betalen.

De barman, een Knokke-Heistenaar in zijn vroege twintiger jaren, moest zich voor de Brugse rechtbank verantwoorden voor zijn daden. Naast de celstraf van zes maanden, werd hij ook veroordeeld tot het terugbetalen van 544 euro aan het slachtoffer.

Deze gebeurtenissen hebben de lokale gemeenschap opgeschrikt en roepen vragen op over het belang van vertrouwen en veiligheid in het uitgaansleven. Hoewel de barman uiteindelijk is veroordeeld en het slachtoffer enige compensatie heeft ontvangen, blijft het een wrange nasmaak achterlaten voor iedereen die betrokken is bij deze zaak.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen