Home KneistiTV Bart Dewaele start binnenkort als directeur van de Groep Lindeboom

Bart Dewaele start binnenkort als directeur van de Groep Lindeboom

875

Bekijk rechtstreeks alle reportages van KneistiTV via deze LINK ! Klik op abonneren om “live” onze nieuwe reportages te bekijken! Super spannend!

Vzw De Lindeboom, een voorloper in de ouderenzorg, zet koers naar een frisse wind onder leiding van hun aanstaande directeur, Bart Dewaele. Hun nieuwe motto: “Van een huis in de straat naar een straat in het huis”, belooft een warme, gastvrije sfeer waarin ouderen zichzelf kunnen zijn en zich vooral thuis en gelukkig kunnen voelen.

Het doel van Vzw De Lindeboom is niet zomaar ouderenzorg; het is totaalzorg. “We willen vanuit liefde en respect zorg van topkwaliteit bieden, met aandacht voor de privacy en uniciteit van elk individu,” zegt Dewaele. Deze holistische benadering is de sleutel om te voldoen aan de diverse behoeften van ouderen en hen de kwaliteit van leven te geven die ze verdienen.

Een ander cruciaal element in hun visie is de geïntegreerde samenwerking. “Open dialoog en voortdurend overleg zijn onze kernwaarden,” verklaart Dewaele. Dit betekent dat het team van Vzw De Lindeboom erop gericht is om flexibel te zijn, met een scherp oog voor de behoeften van de ouderen en een proactieve houding om hierop in te spelen.

Dewaele benadrukt de belangrijkheid van externe partnerschappen: “Door samen te werken met vrijwilligers, professionals, onderwijsinstellingen en andere organisaties, willen we de deuren van Vzw De Lindeboom openen en zorgen voor een bruisend sociaal netwerk voor onze bewoners.”

Centraal in deze vernieuwde visie staat ook de organisatiestructuur. Eenvoudig, transparant en efficiënt, ontworpen om tegemoet te komen aan de snel veranderende behoeften van de ouderenzorg zonder de financiële duurzaamheid uit het oog te verliezen.


De toekomst van ouderenzorg ziet er rooskleurig uit met visionairen zoals Bart Dewaele en organisaties zoals Vzw De Lindeboom aan het roer. Het belooft een tijdperk van zorg op maat, gemeenschapsopbouw en geïntegreerde samenwerking. En voor onze trouwe lezers, vergeet niet op de knop “mijn krant” te klikken voor een gratis abonnement op onze digitale krant. Tot de volgende keer!