HomeZwinregioStad DammeBBruT is een nieuwe B&B verscholen in de polders tussen Damme en...

BBruT is een nieuwe B&B verscholen in de polders tussen Damme en Knokke-Heist

B&B BBrut is gelegen in een Hofstede van 1824 en werd volledig gerenoveerd 2020/2021. Deze nieuwe B&B gaat open vanaf 1 juli.

De kamers, waaronder 2 suite duplexen zijn allemaal uniek en beschikken over alle hedendaagse comfort.

Elke kamer is voorzien van Wi-Fi, een flat screen tv, Nespresso koffiemachine, minibar en kwalitatieve verzorgingsproducten. Alles om uw verblijf nog aangenamer en vooral ontspannend te maken. Na een heerlijke nacht kan u genieten van een uitgebreid ontbijt in onze Bar BBruT.

Gratis en veilige Parkeergelegenheid is aanwezig op de site. 

BBruT is de perfecte plaats om tot rust te komen na een heerlijke fietstocht langsheen de verschillende fietsroutes langsheen de kanalen of naar de kust. Ook de perfecte uitvalsbasis om een bezoek aan Knokke-Heist, Damme, Sluis of Brugge nog aangenamer te maken.

Saskia & David van BBruT werkten samen met interieurarchitect Bjorn Verlinde naar een uniek en creatief concept om onze authentieke boerderij met respect te renoveren en te transformeren naar een nog uniekere site. “In delicate situaties zoals hier is een constructieve samenwerking met alle externe partijen zoals onze hoofdaannemer Inside Building uiterst belangrijk”, besluiten Saskia en David..

http://www.bbrut.be/

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers