18.9 C
Knokke-Heist

Beers & Burgers: Jong VLD Knokke-Heist brengt politiek en ontspanning samen in de Lanckriet Stables

Bier en verse hamburgers vormen het smakelijke decor van een avond vol politiek en gezelligheid. Op vrijdag 28 april 2023 verwelkomt Jong VLD Knokke-Heist jong en oud voor een avond vol intrigerende gesprekken en plezier.

De afdeling Jong VLD Knokke-Heist maakt zich op voor hun allereerste Beers&Burgers evenement, gepland op vrijdag 28 april 2023 om 18.00 uur in de sfeervolle Lanckriet Stables. Het evenement belooft een unieke mix van politieke discussies en ontspanning met overheerlijke lokale bieren en ambachtelijk bereide hamburgers van lokale vleesproducenten.

Voor een bedrag van slechts 20 euro per persoon genieten bezoekers van een Jong VLD-formule, bestaande uit een aperitief, ambachtelijke hamburgers en een dessert. Maar er is meer: enkele politieke zwaargewichten hebben hun aanwezigheid reeds bevestigd.

Staatssecretaris Alexia Bertrand en Senaat-voorzitter Stephanie D’Hose, beiden gepassioneerd pleitbezorgers van jongerenparticipatie, zullen hun visie delen over de rol van jongeren in de politiek. Minister Vincent Van Quickenborne, bevoegd voor Justitie en Noordzee, zal eveneens aanwezig zijn om inzichten te bieden over de uitdagingen en kansen voor jongere generaties in het politieke landschap.

Hoewel politiek een belangrijk aspect vormt tijdens deze bijeenkomst, staat gezelligheid centraal. Beers & Burgers biedt een ideale setting voor zowel netwerken als ontspannen met vrienden, familie of gelijkgestemden. Jong VLD Knokke-Heist nodigt daarom iedereen uit om deel te nemen aan dit unieke evenement, ongeacht politieke voorkeur of achtergrond.

Om uw deelname te bevestigen, volstaat het om het bedrag van 20 euro per persoon over te schrijven op rekeningnummer BE43 7340 6645 3901 met vermelding van uw naam en het aantal personen (volwassenen/kinderen). Na ontvangst van uw overschrijving is uw inschrijving compleet.

Mis deze kans niet om een avond vol verrassingen en interessante gesprekken te beleven. Wie weet wat er kan ontstaan uit de combinatie van politiek, lokale lekkernijen en goed gezelschap? Schrijf u vandaag nog in en ontdek het zelf!

Zal deze avond een katalysator zijn voor vernieuwende politieke ideeën? Ontdek het op Beers & Burgers!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen