16.1 C
Knokke-Heist
woensdag, oktober 20, 2021

Bekijk hier de LN24 afleveringen over Knokke-Heist

De zender LN24, actief in Franstalig België sinds september 2019, bracht vijf uitzendingen over Knokke-Heist. Deze kun je HIER bekijken. De thema’s die aan bod komen zijn: ‘De geschiedenis van Knokke-Heist’, ‘Het dagelijkse leven in Knokke-Heist’, ‘Kunst, ondernemerschap, sport’, ‘Het leven van Léopold Lippens’ en ‘Gastronomie’.

Wat is LN24?

LN24 staat voor Les News 24 en verwijst naar het constante karakter van de nieuwsstroom. De zender is een initiatief van drie vooraanstaande Franstalige mediafiguren: Joan Condijts, tot voor kort nog actief bij L’Echo (de Franstalige tegenhanger van De Tijd), waar hij hoofdredacteur was; Martin Buxant, politiek journalist bij achtereenvolgens La Libre Belgique, De Morgen en L’Echo; en Boris Portnoy van het Franstalige productiehuis KNTV.
De zender focust op politiek en economie, cultuur en brede maatschappelijke thema’s. Het doel is om 3 journaals per dag te maken en elk uur een nieuwsflits. Bijzonder aan LN24 is de missie om journalistiek te bedrijven op een positieve, constructieve manier. Wil je dus eens blij worden van 24/7 nieuws? Kijk dan naar LN24, en in het bijzonder naar de reportages over Knokke-Heist. Daar wordt iedereen toch goed gemutst van.

Lees ook deze artikels

- Advertisement -

Kneistikrant gebruikt cookies. Als je verder kijkt aanvaard je dus ook onze cookies!