19.5 C
Knokke-Heist

Beleef een onvergetelijke dag ti!jdens het Zeebrugse carnaval

Aanstaande zaterdag om 14u30 is er een afspraak voor het Zeebrugse carnaval. Dit is het grootste carnavalsfeest binnen Brugge en wordt gehouden in de unieke omgeving van de oude vissershaven en typische visserscafe’s. Mis deze kans niet om de prachtige carnavalstoet te bewonderen en te genieten van de festiviteiten voor jong en oud.

Kom en beleef een magnifieke dag met het hele gezin aan de Rederskaai en Zeebrugge dorp. Hier zul je vele festiviteiten vinden, waaronder de carnaval kermis op de markt. Geniet ook van de traditionele olliebollen en van een carnavalsbal van de Zeescouts achter de stoet. Het carnaval zit diep verankerd in onze gewoonten, met kostuums, praalwagens, trommels, folklore en meer.

Verder kun je de mooiste carnavalsviering van Brugge ontdekken die gemakkelijk te bereiken zijn met de kusttram. Reis in alle comfort en gezelligheid aan boord van de carnavalstram richting Zeebrugge en geniet van een onvergetelijke dag.

Mis deze kans niet om de prachtige carnavalstoet te bewonderen en te genieten van de festiviteiten voor jong en oud. Wees erbij aanstaande zaterdag om 14u30 en beleef het Zeebrugse carnaval op z’n best!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen