maandag, augustus 15, 2022
24 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Belfius Padel Summer Gala met de Belgische kampioenen

De snelst groeiende sport ter wereld keert terug naar Knokke-Heist voor een uitzonderlijk gala. Na de Circus Brussels Padel Open brengt de World Padel Tour u nu een unieke ervaring aan zee: het eerste Belfius Padel Summer Gala/Trophy Circus.

Op het programma: padel, spectakel, selfies, handtekeningen, het strand, de zee, wandelingen, een aperitief, goede muziek, unieke momenten die je toelaten te spelen met de beste spelers en speelsters, rackettesten, enzovoorts.

Het wordt een uitzonderlijk programma met de 4 beste speelsters uit de top 6 van de wereld en de 8 beste spelers uit de top 20. Maar we zijn ook verheugd u nu al de eerste Belgische namen te mogen aankondigen die het zullen opnemen tegen de crème de la crème van de Padel-wereld.

Het zal u niet verbazen dat Clément Geens en Jérôme Peeters, Belgische kampioenen, aanwezig zullen zijn, evenals Max Deloyer en Jérémy Gala, finalisten van het kampioenschap. U zult er ook Nick Braet en Florian Vandelanotte treffen. Een laatste verrassingspaar zal nog aangekondigd worden.

Bij de vrouwen vinden we An-Sophie Mestach en Astrid Dierckx, Belgische kampioenen, evenals Michelle van Mol en Evelyne Dom, finalisten.

Maar er zal ook een verrassend dubbel gemengd worden gespeeld met de n°1 speelsters van de wereld en de Belgische kampioenen bij de mannen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen