12.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Ben jij binnenkort 1 van de drie carnaval-tent-uitbaters?

Jaarlijks vindt in de deelgemeente Heist het vierdaagse evenement “Heist viert carnaval” plaats. Dit grote volksfeest met carnavalstoet op zondag en avondstoet op dinsdag trekt heel wat deelnemers en toeschouwers. Om de Heistse cafés bij te staan doet de gemeente een openbare oproep voor het oprichten van verschillende feesttenten. Er wordt met een private partner een concessieovereenkomst voor 4 edities afgesloten. Alle informatie en voorwaarden waaraan een kandidaat moet voldoen vind je in de bijgevoegde leidraad

Kandidaten kunnen zich inschrijven op 3 mogelijke loten: 

Lot 1: het plaatsen en uitbaten van een feesttent met baruitbating en carnavalsmuziek en eetstand + sanitair 

Lot 2: het plaatsen en uitbaten van een feesttent met baruitbating en carnavalsmuziek + sanitair 

Lot 3: het uitbaten van een feesttent met baruitbating en carnavalsmuziek + sanitair 

Wil jij je inschrijven? Steek dan de offerte, opgesteld op papier, in een definitief gesloten envelop gestoken met volgende vermelding: “Inschrijving plaatsing en/of uitbating feesttent op het evenement “Heist viert carnaval”. Bezorg de envelop via postdienst of geef af door een drager. 

Stuur je je kandidatuur per post? Steek dan de gesloten omslag in een tweede gesloten omslag met opgave van het adres van het bestuur en met de vermelding van het volgende: 

Op de buitenste omslag: Aan het College van Burgemeester en Schepenen Alfred Verweeplein 1 8300 Knokke-Heist (België) “Inschrijving plaatsing en/of uitbating feesttent op het evenement “Heist viert carnaval” + LOT 1 / LOT 2 / LOT 3. 

Op de binnenste omslag: “Inschrijving plaatsing en/of uitbating feesttent op het evenement “Heist viert carnaval” + LOT 1 / LOT 2 / LOT 3. 

De uiterste datum voor het indienen van de offertes is: 19 september 2022 om 11 uur.    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen