18 C
Knokke-Heist

Ben jij de toekomstige uitbater van NEST stadslab Damme

Stad Damme wenst een tijdelijke uitbating van de tuin van NEST stadslab Damme (Sint-Janshospitaal) in Damme-centrum aansluitend bij haar cultuurtoeristische werking.

Het Sint-Janshospitaal in Damme-centrum is al meer dan 750 jaar een gasthuis voor reizigers, zieken en ouderen. Met NEST Stadslab Damme nestelt zich een culturele werking in de gebouwen en tuinen, maar de eeuwenoude traditie van gastvrijheid blijft behouden. NEST Stadslab Damme is een warm en open rustpunt, een broedplaats voor creatievelingen of nestgenoten, gedragen door de monumentale geschiedenis. NEST is een plek van erfgoed en kunst, van voortdurende interactie tussen verleden, heden en toekomst, soms averechts of schurend, maar altijd speels en verbindend.

Concreet zoekt de stad een uitbater voor een pop-up belevingsbar en dat tijdens de komend tentoonstelling Erfgoedlab van 17 mei tot en met 31 augustus 2023 (exclusief opbouw en afbraak).

Meer informatie (opdracht, ondersteuning, kandidaatstelling) staat in de opdrachtomschrijving. Kandidaten moeten hun voorstel bezorgen voor 16 januari 2023 om 10 uur.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen