14.2 C
Knokke-Heist

Ben jij een vroege vogel?

De Early Bird Runners genieten bij het krieken van de dag van een uitgepijld loopparcours doorheen de Zwinvlakte, -duinen en -bosjes, met start en aankomst aan het Zwin Natuur Park. Zowel ervaren als beginnende lopers, krijgen de mogelijkheid om de longen te vullen met gezonde zeelucht en te genieten van het ontwaken van de natuur, de rust en de individuele beleving.    
    
De lopers starten individueel om de 10 seconden tussen 8 en 9 uur. Hierdoor krijgen we een lange sliert lopers die op eigen tempo een parcours tussen 6 en 14 kilometer beleven. Je kan ter plaatse kiezen uit 3 parcoursopties. Er kunnen maximaal 360 lopers deelnemen. Bij je inschrijving moet je een tijdslot aanduiden. Per tijdslot van 15 minuten mogen er 90 lopers van start gaan. Er zijn 4 tijdslots voorzien, dus vol = vol!    
    
Vooraf inschrijven met automatische betaling kost € 7 (tot en met 31 augustus). Vanaf 1 september betaal je € 10. Inschrijven is mogelijk tot en met 26 september of tot alle slots volzet zijn. Bij aankoop van een parkeerticket betaal je € 2 extra.    
    
Kom jij Knokke-Heist ontdekken als een vroege vogel?    

    

KLIK HIER VOOR MEER INFO EN IN TE SCHRIJVEN    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen