17.9 C
Knokke-Heist

Bereid je voor op sensatie tijdens het Belgisch Kampioenschap Tafeltennis in Knokke-Heist!

Op 25 en 26 maart 2023 staat de sporthal De Stormmeeuw in Knokke-Heist volledig in het teken van het Belgisch Kampioenschap Tafeltennis. Het evenement is het hoogtepunt van het jaar voor de beste Belgische tafeltennissers in samenwerking met de Kneistikrant. Dit jaar nemen ze het op tegen elkaar om te bepalen wie de nummer één wordt bij de heren en dames, en ook bij de G-sporters. Het belooft een spannend weekend te worden vol sensatie, waarbij de sporters alles op alles zetten om te winnen.

Vooral in de G-sporters categorie zijn er enkele namen die bekend klinken. Laurens Devos en Florian Van Acker hebben in het verleden olympische -, wereld- en nationale medailles behaald. Bij de valide sporters zijn het vooral Cedric Nuytinck en Jean Michel Saive die in het oog springen. Saive is momenteel voorzitter van het Belgisch Olympisch Comité, terwijl Nuytinck de meervoudige Belgische kampioen is. Nuytinck heeft zijn zinnen gezet op een zesde Belgische titel en zal alles op alles zetten om dit te bereiken. Met deze sterke spelers op de baan, zal het publiek op het puntje van hun stoel zitten tijdens de wedstrijden.

Ben jij benieuwd wie er dit jaar met de titel naar huis gaat? Kom dan naar De Stormmeeuw in Knokke-Heist en ervaar het zelf! Bestel je tickets nu via https://www.formdesk.com/knokke-heist/BKTafeltennis2023 en mis deze spannende wedstrijden niet.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen