HomeCultuurBerlaen en Raymond van het Groenewoud op zaterdagavond 17 juli in het...

Berlaen en Raymond van het Groenewoud op zaterdagavond 17 juli in het Scharpoordpark

Fabriek Muziek gooit de deuren open en doet alle muziekharten pompen van plezier. Geniet deze zomer mee van live muziekconcerten in de sfeervolle tuin van het Cultuurcentrum Scharpoord voor amper 5 euro per avond (kinderen < 12 jaar gratis). Fabriek Muziek presenteert gevestigde namen uit de Belgische en Nederlandse muzieksector maar ook te ontdekken talent. Met Berlaen en Raymond van het Groenewoud willen we je op zaterdag 17 juli om 20 uur verbazen met muzikale pareltjes in een fijne en gezellige sfeer. 

Naar aanleiding van de huidige maatregelen rond covid19 worden de concerten zittend bijgewoond. De organisatie voorziet stoelen en tafeltjes. Mondmaskers zijn enkel verplicht bij circulatie en dit vanaf 12 jaar. 

BERLAEN (om 20 uur) 

Wouter Berlaen voorziet als bassist al 20 jaar God, Raymond & Klein Pierke van lage tonen en stapt sinds 2011 als kortweg Berlaen naar voor als singer-songwriter in zijn onvervalst dialect uit Zulte. Met veelgedraaide radiosingles als “Oe ver’est nog?” en “Oltijd blijv’n goan” maakte hij zijn ophefmakende entree in de Nederlandstalige popscène en na fantastische optredens op o.a. Dranouter & Maanrock is eindelijk Knokke-Heist aan de beurt om geannexeerd te worden, vollebak live in trio! 

Raymond Van Het Groenewoud (om 21 uur) 

Op Valentijn 2020 blies hij maar liefst 70 kaarsjes uit, hij kreeg overal lof en dikke zoenen! Maar onze eeuwig jonge schavuit is immers een man van alle seizoenen … 
dus ook deze zomer staat hij weer op het plein, in de tent of op het festival. Vondel rockend op rijm, virtuositeit en passie à volonté, met een fijn orkestje, puur voor de gein! Regen of zon, er is altijd weer Raymond! 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers