15 C
Knokke-Heist

Besox Finance & Verzekeringen verovert Knokke-Heist

Knokke-Heist heeft sinds kort twee nieuwe aanwinsten in de wereld van bank- en verzekeringen: Besox Finance & Verzekeringen. Met vestigingen op de Lippenslaan 108 en in de Kalvekeetdijk 179/6, wordt de drempel om de kantoren binnen te stappen zo laag mogelijk gemaakt. Nabijheid en toegankelijkheid staan bij hen hoog in het vaandel.

De experts bieden deskundig advies voor zowel particulieren als KMO’s. Of het nu gaat om de opbouw en optimalisatie van de verzekeringsportefeuille, vermogensbeheer, fiscale optimalisatie of inkomensmaximalisatie, ze staan klaar om te helpen. Bij Besox Finance & Verzekeringen begrijpen ze dat financiële beslissingen vaak gepaard gaan met gevoelige informatie. Daarom staan dienstverlening en discretie bij hen ook op de eerste plaats. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun informatie vertrouwelijk behandeld wordt.

De kantoren zijn standaard aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9u tot 12u. Maar als men liever op een ander moment langskomt, is het ook mogelijk om een afspraak te maken via verzekeringen@besox.be voor verzekeringen, knokke@besox.be voor bank en op het nummer: 050/67.23.30.

Ook uw zaak in onze krant? Mail naar: redactie@kneistikrant.be

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen