18 C
Knokke-Heist

Betoverend Wonderland: Een Magische Theatervoorstelling in Knokke-Heist

Stap in de wervelende wereld van Alice en ontdek de betoverende avonturen die haar wachten in het Cultuurcentrum Scharpoord op zondag 14 mei 2023. Deze opwindende voorstelling, ondersteund door de financiële steun van Knokke-Heist, brengt de klassieke personages van Alice in Wonderland tot leven in een bijzondere theaterproductie.

Klok slaat Wonderland: magie en avontuur op het toneel

Op zondag 14 mei 2023 om 15.00 uur wordt het publiek meegenomen op een betoverende reis door het magische en grillige Wonderland, samen met de jonge Alice. Na het volgen van het Witte Konijn belandt Alice in een wereld vol merkwaardige figuren en ontmoetingen die haar leven voorgoed zullen veranderen.

Deze bijzondere theatervoorstelling wordt geproduceerd en geregisseerd door Inge Dobbelaere, die het klassieke verhaal van Lewis Carroll nieuw leven inblaast. In deze fantasierijke vertelling ontmoet Alice een keur aan excentrieke personages, zoals de Dodo, de Rups, de Kolderkat, de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Deze figuren maken Wonderland tot een avontuur dat je gezien moet hebben.

Cultuurcentrum Scharpoord als betoverend decor

De voorstelling vindt plaats in het Cultuurcentrum Scharpoord, gelegen aan het Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist. Dit prachtige cultuurcentrum vormt het perfecte decor voor de wonderlijke wereld van Alice in Wonderland, met haar kleurrijke en levendige taferelen.

Financiële steun van de gemeente Knokke-Heist

Dankzij de financiële steun van de gemeente Knokke-Heist krijgen theaterliefhebbers de kans om deze betoverende voorstelling bij te wonen. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €9, met korting voor houders van een KH Uitpas, jongeren onder de 26 jaar en groepen van meer dan 10 personen, die slechts €6 betalen.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen