17.9 C
Knokke-Heist

Betoverende Klanken van het Westen: Lenteconcert Kon. Harmonie St.-Cecilia Heist Schittert met Kuifje-avonturen

Muziekliefhebbers opgelet! De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Heist presenteert een meeslepend en gevarieerd Lenteconcert, geïnspireerd door het verre Westen en de avonturen van onze eigen Belgische stripheld, Kuifje. Onder leiding van dirigenten Rik Bonny, Bram Bonny en druminstructeur Laurent Hinoul, zal de harmonie op vrijdag 21 en zaterdag 22 april een adembenemend spektakel neerzetten, terwijl ze ook een goed doel steunen.

Het Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Heist, staat bekend om haar passie en toewijding voor muzikale meesterwerken. Dit jaar, onder de bezielende leiding van de gebroeders Bonny en druminstructeur Laurent Hinoul, hebben ze een indrukwekkend programma samengesteld. Van het verre Westen tot de avonturen van Tintin, beter bekend als Kuifje, neemt de harmonie haar publiek mee op een muzikale reis vol emotie en verwondering.

Op het programma staan stukken als The Dark Ages, Tintin, Prisoners of the Sun, Villians of the West, Out of Africa en Sons of the Midnight Sun. De harmonie demonstreert hiermee haar veelzijdigheid en het hoge niveau waarop zij presteert. Het repertoire omvat meeslepende melodieën die de verbeelding prikkelen en het publiek meenemen op een reis vol ontdekkingen en avontuur.

De concerten vinden plaats op vrijdag 21 en zaterdag 22 april, telkens om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Cultuurcentrum en bij de bestuursleden van de harmonie. Meer informatie over tickets en het programma is te vinden op cultuur.knokke-heist.be.

Naast het bieden van een onvergetelijke muzikale ervaring, ondersteunt het Lenteconcert ook een goed doel. De opbrengst van het concert zal ten goede komen aan Aktie Team Figaro 25, een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen kanker. Dit toont de betrokkenheid van de harmonie bij maatschappelijke kwesties en onderstreept hun toewijding om een verschil te maken in de gemeenschap.

Mis deze unieke kans niet om te genieten van een avond vol muzikale pracht, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een goed doel. Reserveer uw kaarten vandaag nog en laat u betoveren door de muzikale talenten van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Heist.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen