18 C
Knokke-Heist

Beweeg je brein gezond met Movement Lesson: zachte therapie met snel resultaat

Nathalie Deetens is een moeder van drie dochters, waarvan de jongste lijdt aan spinale musculaire atrofie, een neuromusculaire spierziekte. Het ontbreken van een gen dat de communicatie tussen zenuwen en spieren regelt, leidt tot atrofie en afsterving van de spieren. Nathalie heeft gezocht naar alternatieve therapieën om haar dochter extra te ondersteunen naast de reguliere behandeling met de injectie Spinraza. Ze ontdekte zo de niet-invasieve Feldenkrais-methode en Movement Lesson-therapie van Michelle Turner. Daarnaast doet ze ook ABR-therapie. Als erkend practitioner van Movement Lesson en ABR-therapie heeft Nathalie haar eigen praktijk geopend om anderen te helpen.

Movement Lesson werkt op de neuroplasticiteit van het brein en kan worden toegepast op mensen van alle leeftijden. Het bedaart het zenuwstelsel en initieert roterende bewegingen om de verloren functies te verbeteren en nieuwe bewegingspatronen te integreren. Door deze therapie te herhalen, kan men snel resultaat behalen en betere bewegingspatronen ontwikkelen.

De combinatie van deze therapieën heeft Nathalies dochter enorm geholpen. Het is een zoektocht om de juiste behandelingen op maat te vinden voor elk individueel lichaam en diagnose. Nathalie raadt iedereen aan om Movement Lesson te proberen, aangezien het de neuroplasticiteit van het brein beïnvloedt en het mogelijk maakt om nieuwe verbindingen en wegen aan te leren.

Kom gerust langs voor een Movement Lesson-sessie en ervaar zelf de effectiviteit van deze therapie.


Push, Patriottenstraat 34, 8301 Knokke-Heist

(+32) 474.83.96.95

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen