10.4 C
Knokke-Heist

Bezoek met de Gezinsband het Europees Parlement en Brouwerij Palm

Op 14 september organiseert de Gezinsbond Heist-Duinbergen een daguitstap voor iedereen (leden en niet-leden) naar de Brouwerij Palm en het Europees Parlement.

We vertrekken om 8u STIPT aan de parking van Delhaize in Heist (Heistlaan), zegt secretaris Danny Martens. In de voormiddag gaan we op ontdekkingstocht door de Brouwerij Palm te Steenhuffel. We zien het volledige brouwproces, van de brouwzaal tot de bottelarij, uiteraard met bijhorende degustatie. Daarna rijden we met het Palmtreintje naar de stoeterij Diepensteyn, waar het rasechte Brabantse trekpaard in een prachtige omgeving in ere wordt gehouden.

’s Middags kan je in het Brouwershuis vrijblijvend genieten van een 3-gangenlunch voor de prijs van 36 € (Palmbier en waters inbegrepen).

In de namiddag worden we verwacht in het Europees Parlement, waar een gids ons uitleg zal verschaffen over de werking en de impact van dit belangrijke beslissingsorgaan. Er zal ook een video getoond worden, en we bezoeken de grote zaal of ‘Hemicycle’. Er is ook mogelijkheid om vragen te stellen”.

Inschrijven kan via mail aan “danny.martens2@telenet.be“, of telefonisch naar nr. 0475/34.74.60. 

Gezinsbondleden betalen 38€, niet-leden betalen 45€. Overschrijven op rek. BE60 7360 4058 5470.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen