17.6 C
Knokke-Heist

Bibliotheek Knokke-Heist organiseert leesclub voor liefhebbers van Engelse literatuur

De bibliotheek van Knokke-Heist heeft goed nieuws voor liefhebbers van Engelse literatuur. Vanaf september zal de bibliotheek namelijk starten met een leesclub, onder de enthousiaste begeleiding van Carine Slabbinck. Hiermee wil de bibliotheek het plezier van het lezen van Engelse boeken delen met anderen en inspirerende gesprekken voeren over de gelezen werken.

De bijeenkomsten van de leesclub zullen plaatsvinden in een lokaal van het cultuurcentrum en zijn gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is. Deelnemers zorgen zelf voor hun eigen boek, maar kunnen ook intekenen voor een groepsaankoop georganiseerd door de bibliotheek, met een vermindering op de aankoopprijs. Hiervoor moet je wel intekenen vóór 31 mei 2023. Het is echter niet verplicht om hiervan gebruik te maken. Als je liever zelf je boek voorziet, geef dit dan aan bij inschrijving.

De leesclub zal telkens plaatsvinden op dinsdagvoormiddag van 10 tot 12 uur en start op 19 september 2023 met het boek ‘Kitchen’ van Banana Yoshimoto in lokaal B0.4. Op 28 november 2023 wordt het boek ‘Disgrace’ van J.M. Coetzee besproken in lokaal B0.3.

Inschrijven kan via de Bibliotheek Scharpoord, telefonisch via T 050 630 400 of per e-mail via bibliotheek@knokke-heist.be.

Voor alle boekenliefhebbers uit Knokke-Heist is deze leesclub een unieke kans om hun liefde voor de Engelse literatuur te delen met anderen en samen te discussiëren over de inhoud van de gelezen werken. Wees er dus snel bij en schrijf je in!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen