woensdag, mei 29, 2024
HomeDammeBibliotheek Sijsele sluit tijdelijk voor renovatie en verhuist naar Sociaal Huis

Bibliotheek Sijsele sluit tijdelijk voor renovatie en verhuist naar Sociaal Huis

Boeken inleveren en ontlenen

Tijdens de verhuisperiode, van 21 tot en met 26 mei, kunnen boeken enkel ingeleverd worden via de inleverbus aan de oorspronkelijke locatie, Eikelberg 1. Let op: de deadline voor het terugbrengen van boeken is met een week verlengd, zodat niemand in de problemen komt door de tijdelijke sluiting. Vanaf 27 mei kan je weer boeken ontlenen en inleveren bij het Sociaal Huis, zowel tijdens de openingsuren als via de inleverbus.

Activiteiten en Digihelpers

Door de verhuizing zijn er enkele wijzigingen in het activiteitenprogramma van de bibliotheek. Zo gaat de SamenLezen-activiteit op 23 mei niet door. Meer informatie over deze en andere activiteiten volgt later.

Daarnaast is het Digipunt in de bibliotheek tijdelijk gesloten. Voor digitale hulp kunnen inwoners terecht op de volgende locaties:

  • Sociaal Huis in Sijsele, Brouwerijstraat 4: elke woensdag van 10 tot 12 uur. Controleer steeds de aanwezigheid van een digihelper via de openingsuren.
  • Administratief Centrum Moerkerke, Vissersstraat 2A: elke donderdag van 16 tot 18 uur. Ook hier is het raadzaam om de aanwezigheid van een digihelper te checken.

Zomerregeling Digihelpers

Houd er rekening mee dat binnenkort de zomerregeling ingaat, waardoor er niet wekelijks op alle locaties een digihelper beschikbaar zal zijn. Raadpleeg dus steeds de actuele openingsuren om teleurstellingen te voorkomen.