vrijdag, mei 27, 2022
14.6 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Bij Albert Heijn hebben ze 11- en 12-jarigen opgeleid voor een

Derde keer, goede keer: dat hebben ze gedacht in Middenschool Brugge Centrum na twee schooljaren met lockdowns en strikte coronamaatregelen. De voorbije weken hebben ze maar liefst 47 enthousiaste 11- en 12-jarigen opgeleid voor een job in Albert Heijn. Met de medewerking van Vlajo (Vlaamse Jonge Ondernemingen) nemen zij op donderdagvoormiddag 5 mei 2022 van 9 tot 12 uur de supermarkten in de regio Brugge-Oostkust over.  
 

De leerlingen van 2 scholen van scholengroep !mpact voeren op donderdag 5 mei 2022 in twee vestigingen van Albert Heijn verschillende jobs uit. Ze worden de jongste kassamedewerker, manager, teamleider, medewerker onthaal/bakkerij … van de winkel! 24 leerlingen van de zesde klas van basisschool Facet in Oostkamp gaan aan de slag in de Albert Heijn in Duinenwater in Knokke-Heist. Aan het eind van hun stagedag hebben de klassen nog een leuk bedankje voor de supermarkten: een op school met lasercutter gemaakte trofee als blijvende herinnering aan de mooie samenwerking.  
 
Middenschool Brugge Centrum staat naar eigen zeggen voor degelijk en innovatief onderwijs. Structuur, welbevinden en excelleren vormen het DNA van de school. Naast het digitaal project (waarbij elke leerling over een persoonlijke laptop beschikt), zet de school in op CLIL, internationalisering, STEM, Peer Support, didactische uitstappen, gastsprekers in de klas, inleefdagen voor basisscholen, schooltoneel en talentenstages … Binnen deze stages kadert ook de overname van de supermarkten.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen