9 C
Knokke-Heist

Bijenredders strijden voor toekomst bijenpopulatie

In de strijd tegen de afname van de bijenpopulatie, wordt op donderdag 27 april 2023 een bijzondere dag georganiseerd in het Zwin in Knokke-Heist. Tijdens het bijensymposium komen inspirerende sprekers samen om te praten over de toekomst van onze kruisbestuivers en hoe we hen kunnen beschermen.

De line-up van sprekers is nog even geheim, maar zal binnenkort bekendgemaakt worden op de website van het symposium, https://bijensymposium.be/. Houd dus de website en onze nieuwsbrief in de gaten om je in te schrijven voor een boeiende en gevarieerde bijendag.

Het bijensymposium wordt georganiseerd in het kader van het bijenproject Kruisbestuivers, met steun van het Europees fonds voor plattelandsontwikkeling. Dit project is bedoeld om de bijenpopulatie te beschermen en te versterken, en het symposium is een belangrijk onderdeel van deze inspanningen.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen