Home Knokke-Heist Bijna een op de tien te snel tijdens verkeersacties

Bijna een op de tien te snel tijdens verkeersacties

Het politieteam zette 23 hardrijders aan de kant. Het merendeel betaalde meteen de snelheidsovertreding. De politie betrapte ook een bestuurder die zijn veiligheidsgordel niet droeg en een automobilist die gsm’de achter het stuur.

Het politieteam zet de flitswagen niet lukraak in. “Ons team selecteert de flitslocaties op basis van ongevallencijfers, informatie van snelheidsinformatieborden en eerdere controles”, verduidelijkt woordvoerster Isolde Van Eenooghe. “Locaties met een verhoogd veiligheidsrisico voor voetgangers en fietsers krijgen voorrang.”

De politie roept alle bestuurders op zich hoffelijk te gedragen in het verkeer en de snelheidslimieten te respecteren. In Damme en Knokke-Heist kan je het hele jaar door op snelheid, rijden onder invloed, gsm-gebruik en gordeldracht worden gecontroleerd. Inwoners kunnen gevaarlijke verkeerssituaties steeds melden via het contactformulier op www.politie.be/5446.

1 REACTIE

  1. goedemorgen,

    deze morgen was het levensgevaarlijk om te rijden op het fietspad vd natiënlaan. Blijkbaar niet of onvoldoende zout . Zovele schoolkinderen op weg alsook volwassenen.

    Nog een fijne dag,

    Katleen

Comments are closed.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers