5.1 C
Knokke-Heist
vrijdag, december 3, 2021
your alt tag'

‘Binnenkort een betere wereld’ Jehovah’s Getuigen uit KH doen mee aan internationale campagne

Enkele honderdtal Jehovah’s Getuigen uit onze gemeente en omgeving vestigen de aandacht op de Bijbelse belofte van een betere wereld.

In het kader van deze actie verspreiden ze een speciale editie van het tijdschrift De Wachttoren, met het thema ‘Binnenkort een betere wereld’. Er zullen deze maand in 240 verschillende landen 36 miljoen gedrukte exemplaren van het tijdschrift in zo’n 230 talen worden verspreid. De speciale editie is via verschillende platforms ook digitaal beschikbaar – in bijna 400 talen.

“Steeds meer mensen zijn door de pandemie gaan nadenken over hun leven. Het is een periode geweest van veel verandering, onzekerheden en bewustere keuzes maken in het leven. Velen staan dan ook open voor de raad uit de Bijbel, die niet alleen in de toekomst een beter leven belooft maar ook nu het leven al aangenamer maakt.

Omdat Jehovah’s Getuigen uit Knokke-Heist en omgeving, vanwege de pandemie niet van huis tot huis prediken, zal vooral aangemoedigd worden het tijdschrift digitaal te lezen op www.jw.org

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over