1.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Blijf “De Wip” steunen

Op 19 december ging De Warmste Week opnieuw van start. Het nieuwe buddyproject Gastvrij van VZW de Wip werd door De Warmste Week geselecteerd als één van de 270 projecten die dit jaar steun zullen ontvangen.

Het thema van DWW 2022 is kansarmoede. Het geselecteerde project kadert volledig binnen de doelstelling om mensen met verminderde welzijnskansen vooruit te helpen. Met Gastvrij wil vzw De Wip immers de persoonlijke, sociale en educatieve ontwikkeling van maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren tussen 4 en 14 jaar bevorderen om zo hun slaagkansen in het onderwijs en de maatschappij te verhogen. De buddy biedt als vertrouwensfiguur in de thuisomgeving persoonlijke, laagdrempelige en vraaggestuurde ondersteuning op vlak van onderwijs, taal en vrije tijd en bouwt bruggen naar scholen, buurt, welzijns-, cultuur-, sport-, jeugd- en vrijetijdsorganisaties.

Vzw De Wip steekt ook zelf de handen uit de mouwen om geld in te zamelen voor DWW door het verkopen van warme ‘Gastvrije dekentjes’. Ook geïnteresseerd in een dekentje voor het goede doel? Via deze link https://forms.gle/pNrricuVHF3vDiTY9 kan je jouw bestelling makkelijk plaatsen. Meer weten? Neem contact op met vzw De Wip via spelotheekdewip@gmail.com of via 0497 57 73 39.

Leuk extraatje: iedereen die een dekentje koopt, maakt kans op een gezelschapsspel t.w.v. € 40. De trekking vindt plaats op dinsdag 10 januari 2023.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen