18.9 C
Knokke-Heist

Bloed doneren in RKFC en Sint-Niklaaskerk: Maak nu je afspraak

Het Rode Kruis roept op om bloed te doneren in de hospitalityzaal van RKFC in het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark in de Smedenstraat 93 op donderdag 26 januari 2023 tussen 16 en 20 uur. Daarnaast is er ook een bloedinzameling in de Sint-Niklaaskerk in Westkapelle in de Dorpsstraat 81 op maandag 30 januari 2023 van 16.30 tot 19.30. Het doneren van bloed is niet alleen belangrijk voor degenen die direct in nood zijn, maar het helpt ook om te zorgen voor een voldoende bloedvoorraad voor toekomstige noodgevallen.

Bloed doneren is een belangrijke manier om bij te dragen aan de gezondheid van de gemeenschap. Door bloed te doneren, kan het leven van iemand gered worden die in nood is. Het doneren van bloed is een snelle en eenvoudige manier om iets terug te doen voor de gemeenschap. Het duurt slechts ongeveer een uur en kan het leven van iemand veranderen. De vraag naar bloed is continu, dus het is belangrijk om bloed te doneren zodra je de kans krijgt.

Maak nu je afspraak via rodekruis.be of bel T 0800 777 (gratis) om je in te schrijven voor de bloedinzameling. Het Rode Kruis dankt iedereen die bloed doneert voor hun geweldige steun.

Door bloed te doneren, kan je het leven van iemand redden. Het Rode Kruis roept op om bloed te doneren in de hospitalityzaal van RKFC in het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark in de Smedenstraat 93 op donderdag 26 januari 2023 tussen 16 en 20 uur en in de Sint-Niklaaskerk in Westkapelle in de Dorpsstraat 81 op maandag 30 januari 2023 van 16.30 tot 19.30.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen