woensdag, mei 29, 2024
HomeHaven / ZeebruggeBlokken in Sint Donaaskerk: Een Traditie die Voortduurt

Blokken in Sint Donaaskerk: Een Traditie die Voortduurt

Voor de vierde keer opent de Sint Donaaskerk in Zeebrugge haar deuren voor studenten uit verschillende onderwijsniveaus. Vanaf maandag 20 mei tot zondag 16 juni verwelkomt deze historische locatie studenten van universiteiten, hogescholen en de bovenbouw van het middelbaar onderwijs.

Een Unieke Studieplek

De kerk, bekend om zijn serene en inspirerende omgeving, biedt meer dan alleen een studieplaats. Studenten kunnen dagelijks van 9.00 tot 19.00 uur terecht en op zondag van 12.30 tot 19.00 uur. De rustige atmosfeer is ideaal voor diegenen die zich willen concentreren buiten de vaak hectische thuis- of schoolomgeving.

Faciliteiten en Voorzieningen

De organisatie zorgt niet alleen voor een rustige studieplek, maar biedt ook gratis WiFi, drankjes en snacks aan om de studie-ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Deze extra’s helpen studenten om langer productief te blijven en bieden een comfortabele onderbreking van hun studie-inspanningen.

Beperkte Beschikbaarheid

Belangrijk om te weten is dat de plaatsen beperkt zijn. Studenten worden aangemoedigd zich snel in te schrijven door de QR-code te scannen die op de bijgevoegde affiche staat. Hiermee wordt een plek verzekerd in deze unieke studieomgeving.

De Meerwaarde van Studeren in een Kerk

Het initiatief toont het belang van het ondersteunen van de academische gemeenschap door het beschikbaar stellen van unieke ruimtes. De Sint Donaaskerk biedt niet alleen een plaats van rust, maar ook een stukje cultureel erfgoed, waardoor het studeren een extra dimensie krijgt.