HomeDeelgemeente WestkapelleBlokken in Westkapelle

Blokken in Westkapelle

Voor de paasvakantie (van 6 tot 9 april en van 12 tot 16 april 2021) voorziet het gemeentebestuur opnieuw 10 stille studeerplaatsen in de deelgemeente Westkapelle. Omdat het sportcentrum Molenhoek momenteel fungeert als vaccinatiecentrum, stelt het gemeentebestuur dit keer de polyvalente Sint-Niklaaszaal in de kerk van Westkapelle ter beschikking. In een majestueus en ruim kader met een uitstekende internetverbinding kunnen studenten zich hier volop concentreren op hun leerstof. En als het wat minder gaat, dan kun je in het sacrale gedeelte nog altijd een kaarsje branden in de hoop dat je weer het licht ziet in de duisternis… 

Reservatie per blokweek 

Studenten uit het hoger onderwijs die nood hebben om collectief en coronaproof te blokken en dit omwille van omstandigheden thuis niet kunnen, kunnen zich hiervoor inschrijven.  De unieke studeerplaats is telkens beschikbaar van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 17 uur (met uitzondering van paasmaandag 5 april).  

Een plaats reserveren per dag is niet mogelijk maar dient te gebeuren per week.  Je kan je steeds inschrijven vanaf woensdag voor de daaropvolgende week.  Inschrijven en melden van annulering kan enkel telefonisch op het nummer van het onthaal Cultuurcentrum 050 630 430 op weekdagen van 8.30 uur tot 17 uur. Bij je reservatie moet je je rijksregisternummer bij de hand hebben.       

Na je reservatie krijg je een bevestigingsmail met de COVID-richtlijnen omtrent de studeerplaats.  Breng zelf je verlengkabel mee. 

Indien je door omstandigheden op een bepaalde dag niet aanwezig kunt zijn, dient dit op voorhand gemeld te worden. 

Algemene richtlijnen  

  • maximum 10 studenten  
  • binnenkomen tussen 8.30 en 9 uur  
  • pauzes vrij te nemen  
  • gebouw verlaten tussen 16.30 en 17 uur  
  • 1e week: dinsdag 6 tot vrijdag 9 april  
  • 2e week: maandag 12 tot vrijdag 16 april 
- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers