vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Boekvoorstelling Sulla Cresta Dell’onda door Silvia Polidori  

Op donderdag 11 augustus 2022 om 11 uur presenteert Silvia Polidori haar meertalig debuut Sulla Cresta Dell’onda – On the crest of the wave – Sur la crête de la vague in Bibliotheek Scharpoord. Een dichtbundel geïllustreerd met kunstige natuurfoto’s van zee en strand. Het werd een fotoboek vol poëtische schoonheid dat de emoties van de lezer opwekt. Het stimuleert tot het observeren en voelen van je innerlijke universum, de schoonheid van de natuur en positieve vibes. 

Deze sfeervolle voordracht wordt muzikaal opgeluisterd door Wim Henderickx, Vlaams componist voor opera, kamermuziek en orkest.  

Silvia Polidori werd geboren in L’Aquila, in de Italiaanse regio Abruzzo en woont al jaren in Knokke-Heist. Zij is advocate en werkt voor het Europees Parlement. Polidori houdt van een gezond leven, dat het lichaam voedt en de geest regenereert op het ritme van de golven van de zee. Zij geeft de voorkeur aan multiculturalisme, waarin zij inspiratie en waarden vindt. Tot haar interesses behoren gastronomie en oenologie, filosofie en dans.  

  
Hou je van de Italiaanse taal of heb je heerlijke herinneringen aan een reis in Italië? Dan is deze boekvoorstelling zeker iets voor jou!  
Na de voorstelling is er mogelijkheid tot aankoop van het boek en signeren.  

Inschrijven: gratis via T 050 630 400 of via bibliotheek@knokke-heist.be  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen