16.9 C
Knokke-Heist

Boer zkt Vrouw: spanning stijgt voor boeren en hun dates

In de derde aflevering van Boer zkt Vrouw schakelen de boeren een versnelling hoger. Boerin Cathy, melkveeboer Stef en hoefsmid Raphaël moeten op het einde van de dag beslissen wie ze willen uitnodigen voor de boerderijweek. Ze zijn vrij in hun keuze van mannen en vrouwen, maar er is één addertje onder het gras: één persoon mag meteen mee voor een 24-uurs tête-à-tête, nog voor de anderen arriveren.

Boerin Cathy kreeg tijdens een salsa-initiatie hulp bij haar keuze, maar ze twijfelt nog steeds aan de oprechtheid van Kenny. Ze wil zeker weten of Björn klaar is voor een serieuze relatie en legt beide mannen het vuur aan de schenen. In Lier kan melkveeboer Stef niet wachten om de negen uitverkoren dames terug te ontvangen op zijn erf en wil hen spelenderwijs leren kennen met het spel Twister. Hoefsmid Raphaël heeft in Gooik zes meisjes gekozen voor de tweede date-dag en wil zoveel mogelijk tijd doorbrengen met zijn dates. Alleenstaande moeder Sybranda hoopt dat hij begrijpt dat zij niet de hele week fulltime kan blijven.

Op zondag 5 maart om 19.55 uur op VTM en op VTM GO kunnen kijkers ontdekken wie er mee mag naar de boerderijweek en wie er meteen 24 uur privétijd krijgt met de boer(in) van zijn of haar dromen.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen