Home Knokke-Heist Deelgemeente Heist Bouw Hoost kan starten midden 2021

Bouw Hoost kan starten midden 2021

Het gemeentebestuur heeft projectontwikkelaar CAAAP de omgevingsvergunning voor de realisatie van het nieuwbouwproject HOOST op het Maes en Boereboomplein ontvangen. Het project omvat de bouw van een multifunctionele zaal, kantoren, bibliotheek, ondergrondse parking, appartementen en de heraanleg van het plein en de straten.  

Openbaar onderzoek 

De procedure voorziet een openbaar onderzoek van maandag 12 oktober tot 12 november 2020 waarbij iedereen de dossierstukken kan inkijken. De plannen kan je via het publieke omgevingsloket of op afspraak ter plaatse bij de dienst Stadsontwikkeling in het stadhuis op het Alfred Verweeplein 1  inkijken. 

Start van de werken tweede helft 2021 

De aanvang van deze procedure betekent niet dat er onmiddellijk zal gestart worden met de werken. Het begin van de bouwwerken is pas gepland in de tweede helft van 2021. Het plein kan dus nog een geruime tijd benut worden als openbare parkeerplaats. Ook op de Agoraspace kunnen jongeren er nog blijven spelen en sporten.  

Voor meer info: 

Om alle geïnteresseerden zo goed mogelijk te informeren heeft de projectontwikkelaar  de website www.buurt.hoostknokkeheist.be ontwikkeld waarop je het antwoord vindt op de meest voorkomende vragen (FAQ). Vind je het antwoord op jouw vraag niet onmiddellijk terug? Dan kan je telefonisch of via email contact opnemen met CAAAP via hoost@caaap.be of T 09 242 90 30. 

1 REACTIE

  1. Dit Community House kan een blikvanger worden. Wat me wel opvalt zijn de gezellige marktkraampjes op de “artist impression” die in WERKELIJKHEID zouden moeten vervangen worden door zware vrachtwagens. De tijd van die gezellige marktkraampjes is reeds lang verleden tijd. Ik vraag me zelfs af of de markt die wagens zal kunnen dragen. Nu zijn er reeds veel klinkers gebroken. Wat zal dat worden als er nog eens garages onder de marktvloer worden gebouwd?

Comments are closed.

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Leven Zoals Het Is Knokke-Heist

Elke week stelt de dienst Burgerzaken van de gemeente een overzicht op van de geboorten, huwelijken en overlijdens van alle betrokken burgers die geen...

Rouwbericht: Luc De Groote, voormalig directeur marketing bij de dienst Toerisme van Knokke-Heist

Luc De Groote, voormalig directeur marketing bij de dienst Toerisme van Knokke-Heist is op zondag 22 november 2020 op 65-jarige leeftijd in Gent overleden aan een slepende...

Het kerstseizoen bij de lokale omroep van Knokke-Heist start op 7 december

Het kerstseizoen bij de lokale omroep van Knokke-Heist start op 7 december! Niemand minder dan Mr. Christmas Michael Bublé opende met één van zijn...

Recente reactie van onze lezers