5.9 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022
your alt tag'

Breng jij ook een kinderkerstwens in vervulling

In België leeft 1 kind op 5 in kansarmoede, waardoor zij geen kerstcadeautje(s) vinden onder de kerstboom. Ook in Knokke-Heist groeien er kinderen op in kansarmoede. Dit jaar ontving de vzw Kansenfonds Knokke-Heist 239 (!) kerstwensen die we enkel met jouw hulp in vervulling kunnen laten gaan. Jij kan kansarme kindjes een pakje schenken zodat zij ook een onvergetelijke Kerstmis beleven. 

Terwijl wij teleurgesteld zijn als er ‘maar’ één pakje onder de kerstboom ligt of we niet tevreden zijn met de inhoud van het geschenkje, zijn er kinderen die op Kerstmis helemaal niets krijgen, simpelweg omdat hun ouders hier geen geld voor hebben. Met de vzw Kansenfonds willen we dit jaar 239 kinderen in onze gemeente toch een leuke Kerst bezorgen. 

Van blokken over een skateboard tot een filmticket of een warme jas… 

Jammer genoeg kunnen de geplande activiteiten (warmste ontbijt, warme quiz,…) van vzw Kansenfonds door de huidige Coronamaatregelen niet doorgaan daarom hebben we meer dan ooit jouw hulp nodig! Stort een bijdrage naar de vzw Kansenfonds op rekeningnummer BE83 9733 4686 0415 met vermelding Wensenboom en tover zo een glimlach op het gezicht van een kind dat het niet makkelijk heeft. En weet, in een kinderwereld is alles groots! 

Een warmer eindejaar kun je jezelf niet wensen toch? 

INFO 

Alle info vind je terug via www.knokke-heist.be/kansenfonds 
Sociaal Huis 
Kraaiennestplein1 
8301 Knokke-Heist 
T. 050 530 900 

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over