5.9 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022
your alt tag'

Brick by Brick ook deze kerst voor het goede doel

Zoals de vorige jaren pakt vzw Brick by Brick tijdens de kerstperiode weer uit met een aantal acties.  De opbrengst van deze acties gaat naar deze vzw, een vereniging die instanties die zich ontfermen over mensen met een beperking, een duwtje in de rug probeert te geven. Zo werden in het verleden al “het Vlot”, “Start West-Vlaanderen” en “het Noordveld” financieel gesteund. Ook mantelzorgers met vragen kunnen bij de VZW terecht.  

Praline- en champagneverkoop 

Nadat vorig jaar de pralineverkoop een groot succes werd, opteerde familie De Bree dit jaar opnieuw voor de verkoop van overheerlijke gevulde chocolaatjes van Atelier T.  Dit keer kan er bovendien ook champagne besteld worden. De kostprijs bedraagt 20 euro voor een doos pralines of een fles champagne. Een doos champagne met 6 flessen kost 115 euro. Bestellen kan nog tot 15 december 2021 via deze link: https://forms.gle/upphV41yDpwu2Trq7  

Winterbar op het terrras van CaféCultuur 

Daarnaast zal vzw Brick by Brick ook weer een winterbar mogen openen. De winterbar wordt dit jaar georganiseerd op het terras van Café Cultuur in het CC Scharpoord. Zo kunnen de mensen die de tentoonstellingen of activiteiten in Scharpoord bezoeken toch nog in de buurt terecht om iets te drinken. De winterbar (die het horecaprotocol strikt zal naleven) zal dagelijks geopend zijn vanaf 14 uur. Uitzonderingsdagen zijn 25 december en 1 januari. Precieze openingsuren en eventuele wijzigingen zijn terug te vinden op de sociale media van Brick by Brick.  

Vrijwilligers gezocht 

De bar wordt bemand door vrijwilligers. Wie zich nog wil inzetten en zo zijn/haar steentje wil bijdragen kan hier contact opnemen met initiatiefneemster Elke De Bree.  

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over