dinsdag, april 16, 2024
HomeKnokke-HeistBrick by Brick Winterbar: Een Warm Hart voor Kinderen met een Beperking

Brick by Brick Winterbar: Een Warm Hart voor Kinderen met een Beperking

De kerstperiode brengt een bijzondere verandering in Scharpoord. Met het Cultuurcafé tijdelijk gesloten, opent Brick by Brick hun hartverwarmende winterbar in de foyer. Deze initiatief, actief van 18 december 2023 tot 3 januari 2024, is meer dan een gezellige ontmoetingsplaats; het is een bron van steun voor kinderen met een beperking.

Brick by Brick, een toegewijde non-profitorganisatie, zet zich in voor de ondersteuning van instellingen die kinderen met een beperking helpen. De opbrengst van deze sfeervolle winterbar gaat volledig naar deze nobele zaak.

Een Gemeenschap Komt Samen

De winterbar, bemand door enthousiaste vrijwilligers, verwelkomt bezoekers dagelijks van 15 tot 22 uur. Speciale openingstijden gelden voor kerstavond en oudejaarsavond (11 tot 14 uur), terwijl de bar op kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten blijft.

De foyer transformeert in een knusse ruimte waar verschillende activiteiten plaatsvinden. Van DJ Paul’s After-Work-party op 22 december tot een karaoke-avond op 27 december en het muzikale duo Sugar and Spice op 29 december, er is voor ieder wat wils. Het programma sluit af met Lichtjesdag van de Gezinsbond op 2 januari en een finale samenkomst op 3 januari.

Een Extraatje voor de Bezoekers

Niet te vergeten, degenen die champagne en pralines hebben besteld via de winteractie van Brick by Brick, kunnen hun bestellingen hier ophalen. Een perfecte gelegenheid om te genieten van heerlijke lekkernijen terwijl je bijdraagt aan een prachtig doel.

De winterbar in Scharpoord is niet alleen een plek van gezelligheid en ontspanning, maar ook een symbool van gemeenschapszin en solidariteit. Een kans om samen te komen, plezier te hebben en tegelijkertijd een verschil te maken in het leven van kinderen die het nodig hebben.

Laat je Hart Spreken deze Kerst

Sluit je aan bij deze hartverwarmende gemeenschapsinspanning. Geniet van de feestelijke sfeer, de muziek, en de gezelligheid, terwijl je een bijdrage levert aan een belangrijke zaak. Jouw aanwezigheid maakt het verschil!