17.6 C
Knokke-Heist

Briljante viering voor echtpaar Van Middelem-Stroef: 65 jaar getrouwd en een eerste achterkleinkind op komst

Onlangs bracht schepen Antoine Geerinckx een eerbetoon aan Michaël Van Middelem en Simonne Stroef ter ere van hun briljanten huwelijksjubileum. Het jubilerende koppel werd thuis in de Kragendijk gefelicieerd, waar ze naast de felicitaties van het gemeentebestuur, ook een mand vol delicatessen ontvingen.

Het echtpaar, bekend en geliefd in hun gemeenschap, kreeg de liefdevolle groeten in het licht van hun 65-jarige huwelijk, dat op 17 mei 1958 werd bezegeld. De viering kwam op een zeer bijzonder moment, aangezien hun eerste achterkleinkind wordt verwacht in juli.

De romance tussen Michaël en Simonne ontstond in het naaiatelier waar Simonne werkte. Hun gezamenlijke liefde voor dans en kermisbezoekjes heeft geleid tot een levenslange verbintenis die nu wordt gevierd.

Het echtpaar Van Middelem-Stroef heeft één dochter, Nicole, en twee kleinkinderen, Stephanie en Nathalie. Simonne, 89 jaar, blijft actief en betrokken bij haar passie voor naaien en tuinieren, terwijl Michaël, op 94-jarige leeftijd, nog steeds actief is in zijn geliefde moestuin.

Michaël, vroeger schrijnwerker en later meubelrestaurateur bij antiquair Thiel, en Simonne, ooit huisvrouw met een hart voor naaien, hebben door de jaren heen een diepe indruk gemaakt op hun lokale gemeenschap.

Schepen Geerinckx sprak zijn wensen uit voor het echtpaar, hopend op nog vele gelukkige jaren samen en een blijvende goede gezondheid. Het jubileum van het echtpaar markeert niet alleen hun ongeëvenaarde liefdesverhaal, maar ook hun voortdurende bijdrage aan de gemeenschap van onze gemeente.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen