19.5 C
Knokke-Heist

Brutale overval in Heist

In Heist werd zaterdagavond een brutale overval gepleegd door vier mannen op een onschuldige dame. De Lokale Politie rukte massaal uit en kamde verschillende straten uit in een poging de daders op te sporen.

De overval vond plaats omstreeks 19 uur en werden de daders werden omschreven als vier jonge mannen met een opvallend normaal postuur. Ze zouden de handtas van het slachtoffer hebben afgenomen en vervolgens op de vlucht zijn geslagen. De Lokale Politie kreeg de melding binnen en zette direct een grootschalige zoektocht op touw. Tijdens deze zoektocht werden verschillende straten uitgekamd, maar de daders waren onvindbaar.

Later op de avond kwam er echter een doorbraak in het onderzoek. Naar verluidt zouden er twee verdachten zijn opgepakt. Het is echter nog onduidelijk of zij daadwerkelijk betrokken zijn bij de overval. De Lokale Politie onderzoekt momenteel de camerabeelden en gaat ook langs bij handelaars in de buurt om te achterhalen of het viertal daar mogelijk is langsgekomen.

De overval heeft de bewoners van Heist opgeschrikt en er wordt dan ook met spanning uitgekeken naar verdere ontwikkelingen in het onderzoek. De Lokale Politie doet er alles aan om de daders op te sporen. Mocht de Lokale Politie hierover communiceren dan houden we jullie uiteraard verder op de hoogte.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen