Home Cultuur BS De Zeeparel waar lezen ook TOF! is

BS De Zeeparel waar lezen ook TOF! is

In BS De Zeeparel wordt er graag gelezen. Gedurende een aantal schooljaren wordt er ingezet op het project LIST (lezen is TOF). Leesplezier bevorderen bij kinderen is een doel die we graag nastreven.

In BS De Zeeparel wordt er flink ingezet op lezen en op leesplezier. ‘Kinderen met plezier leren lezen en leesplezier bij al onze leerlingen nastreven is een doel waar we graag aan werken’, aldus directeur Sylvie Strubbe. ‘Wat is er mooier dan een kind spontaan een boek te zien nemen en in alle rust zich in een verhaal verdiepen?’

In BS De Zeeparel wordt er met veel plezier gewerkt aan leesonderwijs en koppelen we graag acties aan dit onderwerp. Op die manier kwam een leerling met het idee dat het toch leuk zou zijn om nog meer te kunnen lezen op de speelplaats. De kinderen staken met wat hulp de handen uit de mouwen in hun atelierwerking. Een mooie mini-bieb kwam tot stand!

Er werd op zoek gegaan tussen onze oude, afgedankte spullen. Het oude keukentje uit de klas werd omgetoverd en kreeg een nieuw leven, een mini-bieb leven.

Het resultaat mag er zijn en de boekenwurmen onder onze Zeeparels lezen met veel plezier tijdens de pauze verder.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers