woensdag, mei 22, 2024
HomeKnokke-HeistBuitenspeeldag 2024: Knokke-Heist Nodigt Uit voor Familiale Pret

Buitenspeeldag 2024: Knokke-Heist Nodigt Uit voor Familiale Pret

Op woensdag 17 april 2024, transformeert Knokke-Heist in één groot speelparadijs. Tijdens de Buitenspeeldag worden alle schermen opzijgezet voor onvervalste buitenpret. Lees verder voor alle details over dit niet te missen evenement.

Een Dag Zonder Schermen, Vol Speelplezier

Van 14:00 tot 17:00 uur roept de Buitenspeeldag op tot ongeremd speelgenot. In samenwerking met diverse lokale organisaties zoals de Gezinsbond Knokke en Heist-Duinbergen, en de ouderaden van De Driemaster-Westkapelle en OLVO Ramskapelle, belooft het gemeentebestuur een middag vol vermaak. Kinderen kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten, springkastelen, en entertainment – kosteloos!

Speellocaties in Elke Deelgemeente

  • Knokke: Achter De Marge, Edward Verheyestraat – Speelplein actie.
  • Westkapelle: Bij de Sint-Niklaaskerk, Pastoor De Neveplein – Speels vertier.
  • Heist: Heulebrug wijk, met een avontuurlijke piratenboot.
  • Ramskapelle: Avonturenpark achter de Sint-Vincentiuskerk.

Versnaperingen Beschikbaar

Dorst of honger tijdens het spelen is snel opgelost. De organisatie biedt versnaperingen tegen vriendelijke prijzen. Belangrijk: neem cash mee voor deze lekkernijen. Vooraf inschrijven is niet nodig; iedereen is welkom.

Meer Dan Spelen Alleen

Naast de Buitenspeeldag biedt Knokke-Heist meer dan 15 openbare speeltuinen, wandelparken, en pleintjes voor doorlopend plezier. Een volledig overzicht is beschikbaar op de gemeentewebsite.

De Speelkaart: Jouw Gids voor Buitenpret

Vergeet niet de Speelkaart op te pikken bij Toerisme Knokke of Heist of de jeugddienst in De Marge. Deze kaart is jouw gids voor alle openbare speelplekken en biedt inspiratie voor activiteiten met jonge gezinnen.

De Buitenspeeldag is een perfecte gelegenheid om te genieten van de buitenlucht en kwaliteitstijd met familie. Zet de schermen uit en kom naar buiten voor een dag vol spel en avontuur in Knokke-Heist.