16.9 C
Knokke-Heist

Bulsjivism Rocks the Stage: Een Optreden van de Nachtburgemeester van Herentals met Special Guests

Op 25 februari 2023 zal de legendarische rockband Bulsjivism live optreden in het bekende muziekcafé Tracks & Travellers in Knokke-Heist. Dit muzikale collectief, geleid door bassist/gitarist/zanger Bart Buls, staat bekend om hun vernieuwende en krachtige interpretaties van rockklassiekers van o.a. Eric Clapton, Bruce Springsteen en Bob Dylan.

Het nieuwe trio Bulsjivism 3.0 zal deze avond tevens vergezeld worden door de talentvolle Knokke-Heistse Kreunersdrummer en VRT-presentator Ben Crabbé, evenals gitarist/zanger David Piedfort en de bekende pianist Jan Houtekiet. Met Bart’s doorleefde stem en virtuoze gitaarspel zal het publiek worden meegesleept door meeslepende baslijnen, weergaloze gitaarriffs en krachtige drumritmes.

Bart Buls wordt beschouwd als een van de grootste rockmuzikanten van zijn generatie, met een stem die vergelijkbaar is met die van Johnny Cash. Deze avond belooft dan ook een onvergetelijke ervaring te worden voor muziekliefhebbers en fans van deze legendarische rockklassiekers.

Dus mis deze kans niet om deze geweldige band te zien optreden in Tracks & Travellers op 25 februari. En het beste nieuws van alles? Toegang is helemaal gratis!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen