vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist

Burgemeester Vermue van Sluis reikte Koninklijke onderscheidingen uit

Vanmiddag reikte burgemeester Vermue van de gemeente Sluis tijdens de familiedag van VV Schoondijke Koninklijke onderscheidingen uit aan dhr. Jan van Tilburg, dhr. Johan van Espen en mevr. Magda van den Broeke-Boogaard. Alle drie zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Meneer Van Tilburg ontvangt zijn Koninklijke Onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor VV Schoondijke. Van 2004 tot heden heeft hij diverse functies vervuld binnen de vereniging. Zo was hij bestuurslid, elftalbegeleider, contactpersoon voor de sponsoren en coordinator voor de vrijwilligers. Ook is meneer sinds 2007 voorzitter van de Seniorensoos in Schoondijke. Onder zijn leiding is de Soos een bloeiende vereniging geworden waar veel Schoondijkse ouderen wekelijks veel plezier aan beleven.

Meneer Van Espen ontvangt zijn Koninklijke Onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor VV Breskens, VV Schoondijke en de KNVB. Hij heeft in de periode 1979 tot heden verschillende functies bekleed. Meneer heeft het voetbal in West-Zeeuws-Vlaanderen op de kaart gezet.

Mevrouw Van den Broeke ontvangt haar Koninklijke Onderscheiding voor haar inzet voor VV Schoondijke. Zij vervulde van 2000 tot heden verschilende functies binnen de vereniging. Zo was zij secretaris, lid van de activiteitencommissie hielp ze bij het aansturen van de vrijwilligers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen