10.4 C
Knokke-Heist

Buurtbengels aan het werk

Wist je dat we in Knokke-Heist maar liefst 20 openbare speelterreinen hebben? De kids zijn dus wel een tijdje zoet als ze ze allemaal eens willen uittesten. Maar omdat het nooit genoeg kan zijn, voorziet Jeugd Knokke-Heist nog een leuk extraatje! De hele maand juli staat er in het speelnatuurpark van Ramskapelle en in de speeltuin aan de Sint-Niklaaskerk van Westkapelle een keicool pannaveld. In Heulebrug kunnen kids zich in augustus uitleven op een pumptrack.   

Panna wa?   

Een panna (Surinaams voor poortje) is een voetbalterm waarbij je de bal door de benen van je tegenstander heen speelt. Het spel is dus ook oorspronkelijk afkomstig uit Suriname en sinds enkele jaren ook hier erg populair. Het wordt gespeeld in een pannakooi, waarbij techniek en skills erg belangrijk zijn. En nu kan je dit dus gewoon zelf proberen in Ramskapelle en Westkapelle, de hele maand lang!   

Pumptrack   

In Heulebrug staat in augustus een heus pumptrack opgesteld. Het is een kruising tussen een BMX-baan en een skatepark. Een uitdagend circuit met bulten en kombochten. Neem dus je BMX, mountainbike, step, inline skates of skateboard mee en laat je gaan op dit fantastisch parcours!  

Een volledig overzicht van het speelaanbod voor kids vind je hier: https://www.knokke-heist.be/vrije-tijd/jeugd/aanbod-kids-12/openbare-speelterreinen 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen