vrijdag, april 19, 2024
HomeKnokke-HeistBy Colette: Innovatieve Mode en Interieur Styling in Knokke-Heist

By Colette: Innovatieve Mode en Interieur Styling in Knokke-Heist

Na jaren succes met haar damesboetiek in Oudenaarde, heeft Colette zichzelf opnieuw uitgevonden met een gewaagde stap in de mode- en interieurwereld. In haar nieuwe onderneming in Knokke-Heist combineert ze modeadvies met interieurdesign, allemaal onder één dak.

Bij By Colette vind je niet alleen persoonlijke stylingdiensten, maar ook een exclusieve capsulecollectie genaamd ‘By Colette-Gold’. Deze reeks, vervaardigd uit hoogwaardige zijde, omvat op maat gemaakte broeken, rokken, topjes en sjaals. Elk item is uniek en specifiek ontworpen naar de wens van de klant.

Duurzaamheid is een kernwaarde voor Colette. Ze streeft naar een ecologisch verantwoorde mode-industrie door de nadruk te leggen op een lage ecologische voetafdruk en ‘printing on demand’ technieken. Deze aanpak vermindert afval en ondersteunt een duurzamere mode-industrie.

By Colette staat ook open voor samenwerkingen met andere creatievelingen en ondernemers, vooral diegenen die geïnteresseerd zijn in het opzetten van een pop-up winkel. Met de deuren geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.30 tot 17.30 uur, of op afspraak, biedt By Colette een flexibele en toegankelijke shoppingervaring.

De boetiek, gelegen aan Van Bunnenlaan 54 in 8300 Knokke-Heist, is meer dan alleen een winkel. Het is een plek waar mode en interieur samenkomen, gedreven door persoonlijkheid, creativiteit en duurzaamheid. Colette nodigt iedereen uit om deel uit te maken van haar vernieuwende visie op mode en interieur.