dinsdag, september 22, 2020
Home Zwinregio Gemeente Sluis (NL) Cadzand verkozen tot mooiste strand van Zeeland

Cadzand verkozen tot mooiste strand van Zeeland

Afgelopen weekend is Cadzand (Sluis – NL) door de landelijke strandverkiezingen uitgeroepen tot schoonste strandgemeente van Zeeland!

Door de coronamaatregelen vond de prijsuitreiking dit jaar niet plaats bij het Beste Strandpaviljoen van vorig jaar, DOK 14 in Cadzand. In plaats daarvan reisde de jury langs alle winnaars. Wethouder (Schepen) Peter Ploegaert nam vanochtend de prijs in ontvangst van Schoon Zeeland.

Wethouder Peter Ploegaert: “We zijn trots dat de inspanningen van onder andere Strandexploitatie Michielsen, het serviceteam kust, het campagneteam van Schoon Zeeland, de strandpaviljoenhouders en alle inwoners en bezoekers die vrijwillig het strand schoonmaken, beloond worden met deze mooie prijs. Bedankt voor jullie inzet!”

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

De ochtend start nog met nevel en mist. Tijdens de voormiddag trekt het ochtendgrijs op en het wordt vervolgens overwegend zonnig. Matig...

Yoga kan voortaan op dinsdagmiddag

Yoga op dinsdag van 12.30 tot 14 uur. Zin om tijdens je lunchbreak te ontspannen en aan je houding te werken? Dan...

Besmettingen in de Zwinregio stijgen snel

Dit weekend overschreed België de grens van 100.000 besmettingen. Sinds het begin van de coronacrisis telde ons land...

Ticketverkoop gestart voor foto-expo van Anton Corbijn

De jaarlijkse fototentoonstelling van Cultuurcentrum Knokke-Heist brengt van 27 september t/m 10 januari 2021 iconische portretfotografie en modecultuur van Anton Corbijn. In MOØDe presenteert de internationaal toonaangevende fotograaf en filmmaker beelden...

Recente reactie van onze lezers