18.9 C
Knokke-Heist

Café Beauté in de Dumortielaan: one-stop-shop voor al uw beautybehoeften

Ben jij toe aan een nieuwe look? Of wil jij jezelf verwennen met een heerlijke gelaatsverzorging? Dan ben je bij Café Beauté aan het juiste adres. Deze conceptstore in de Dumortierlaan 6 biedt alles wat een beautylover zoekt, van behandelingen tot skincare, haar- en make-upproducten.

Het team van Café Beauté is gepassioneerd door beauty en geeft je met plezier uitgebreid advies. Bij Café Beauté ligt de focus op het begrijpen van de behoeften en wensen van klanten. Hun grootste prioriteit is klanten met een goed gevoel naar huis te laten keren.

Café Beauté werkt zo natuurlijk en gezond mogelijk. Dit betekent dat er gekozen wordt voor eerlijke producten zonder schadelijke stoffen, die lief zijn voor je huid, lichaam en haren. Elk huidtype is anders en vereist een andere aanpak. Door middel van een grondige huidanalyse stellen wij een behandelplan op maat voor.

Maar Café Beauté is meer dan alleen een beauty- en kapsalon. Het is ook een gezellig bistro waar je terecht kunt voor een lekker ontbijt, een glaasje cava of een kop koffie met gebak.

Bezoek Café Beauté in Knokke voor een unieke beauty-ervaring en geniet ondertussen van een lekker hapje of drankje. Café Beauté is gevestigd in de Dumortierlaan 6 in 8300 Knokke.

Ook uw zaak in onze krant? Mail naar: redactie@kneistikrant.be

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen